Νιγριτινός | Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Βελονισμού
Διεύθυνση
Αγ. Μαρίνης 8, Καματερό
Ώρες Λειτουργίας
Δευ - Παρ: 9:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00

Τι είναι φυσιοθεραπευτής;

Οι φυσιοθεραπευτές είναι ειδικοί στη διάγνωση, θεραπεία, πρόληψη και την αποκατάσταση τραυματισμών, καθώς και ειδικοί πολλούς άλλους τομείς του αθλητισμού και της υγείας και της φυσικής κατάστασης.

Πόσες επισκέψεις θα χρειαστώ;

Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλλει ανάλογα με το πρόβλημα και το άτομο. Μετά από διεξοδική αξιολόγηση, ο φυσιοθεραπευτής θα συζητήσει το πλάνο θεραπείας για τη διαδικασία αποκατάστασης.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

Να είστε προετοιμασμένοι να δώσετε το ιατρικό ή χειρουργικό ιστορικό σας. Εάν υπάρχουν και εάν είναι σχετικά, πρέπει να έχετε μαζί σας και αναφορές αξονικής / μαγνητικής τομογραφίας ή ακτινογραφίας και λίστα φαρμάκων.

Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου (+30 210 5050050) ή συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα επικοινωνίας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@φυσιο.gr.

Πρέπει να έχω παραπεμπτικό από γιατρό;

Όχι, οι φυσιοθεραπευτές μπορούν να αξιολογήσουν και να θεραπεύσουν χωρίς παραπεμπτικό από γιατρό. Ωστόσο, οι περισσότεροι ασφαλιστές υγείας χρειάζονται το παραπεμπτικό γιατρού πριν εγκρίνουν την κάλυψη του κόστους θεραπείας.

Τι πρέπει να φοράω στο ραντεβού μου;

Άνετος ρουχισμός αναφορικά με την πάσχουσα περιοχή. Για παράδειγμα αν θεραπεύουμε τα πόδια σας, δεν θα σας ζητηθεί να βγάλετε κάποιο ρούχο.

ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε σχετικά με τη φυσικοθεραπεία μέσω τηλεφώνου ή να στείλετε την ερώτησή σας μέσω της φόρμας παρακάτω. Το μήνυμά σας θα σταλεί απευθείας στο προσωπικό μας που θα απαντήσει το συντομότερο δυνατό.